Noutăți

SISTEM SANITAR SMART - SANELA SMART SANITARY

Suntem în curs de dezvoltare a unui nou sistem de telecomandă. Acest sistem permite gestionarea dispozitivelor individuale conectate la sistem, economisind astfel costurile generale de întreținere. Folosind informațiile afișate, puteți optimiza consumul de energie și apă, puteți schimba timpul și intervalele de curățare a igienei și puteți reumple dozatoarele centrale de săpun numai atunci când este necesar. Nu este necesară inspecția personală a toaletelor individuale, totul este acolo Mobilitate, aici și acum, de oriunde.

mai multe informații

Bateri automate de culoare Neagra

Robinetele de lavoar negre, fără atingere, sunt o altă noutate în gama existentă de accesorii de baie din oțel inoxidabil ... Negrul nu este doar select și elegant, este și practic de îngrijit. Datorită senzorului integrat în robinet, nu se irosește apă inutilă. De îndată ce senzorul înregistrează prezența unei mâini, apa începe să curgă și, dimpotrivă, apa este oprită imediat după spălare. Fitingurile sunt completate de un aerator cu economie de energie.

mai multe informații

ACCESORII OȚEL INOX Negru

Negrul este la modă! Și de aceea există din ce în ce mai multe produse Sanela în această nouă și elegantă vopsea. Coșul negru SLZN 23V, distribuitorul de hârtie igienică SLZN 37V și distribuitorul de prosoape de hârtie SLZN 20V pot fi acum cumpărate și vă pot înfrumuseța proiectul. Toate sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

mai multe informații

Baterie cu sensor de LAVoar SLU 08L, SLU 08LN

Am reînnoit designul bateriilor de lavoar și de bucătărie SLU 08L, SLU 08LN. Noul design păstrează funcționalitatea completă a seriei anterioare și oferă o nouă caracteristică un braț de gura complet rotativ. Testați unul dintre cele mai vândute modele de montare a senzorului Sanela.

mai multe informații
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Cookie-urile sunt fișiere cu care se măsoară funcționalitatea site-ului web, conținutul site-ului web este ajustat și sunteți mulțumit pe site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului sunteți de acord cu acest lucru. Sunt de acord. Mai multe informatii >