Inspirație a tendințe

Accesorii pentru baie din oțel inoxidabil

Noua gamă de accesorii pentru baie Sanela este excepțională prin faptul că este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Majoritatea tipurilor pot fi instalate fără a afecta placarea prin lipire cu o bandă adezivă specială 3M. Pentru o armonie perfectă cu interiorul dvs., oferim produse în două modele, și anume luciu din oțel inoxidabil sau mat din oțel inoxidabil. Deci, dacă sunteți în căutarea unui accesoriu de baie estetic, ecologic și european, atunci ați ajuns în locul potrivit!

mai multe informații

Sistemele de igienă

Trebuie să aveți controlul asupra intrării în clădire sau la locul de muncă? Vă putem oferi o soluție sofisticată. Sistemele noastre de igienă controlată conectează turnichii de intrare cu alte dispozitive, cum ar fi o cameră termovizuală și un distribuitor de dezinfecție fără contact. Și cum funcționează de fapt? Persoana care dorește să intre într-o astfel de zonă securizată își așează mâinile sub dozatorul de dezinfectant și apoi se uită la camera, care verifică acoperirea nasului și gurii și măsoară temperatura corpului. Dacă totul este în ordine și, în același timp, dozatorul a început doza de soluție dezinfectantă, este posibil să treceți turnichetul.

mai multe informații

Extravaganță plină de emoții

Bateria noastră automată SLU 83 aparține decisiv creațiilor cu un design inovator. Poate nu va fi dragoste la prima vedere, dar dacă vă hotărâți pentru aceasta, o veți face pentru totdeauna. Rotunjimile acesteia sunt excepționale și elegante. În cazul în care cătați ceva special pentru amenajarea interioară, această creație este alegerea corectă.

mai multe informații

Igiena ca un joc

Acum mai mult ca oricând conștientizăm cât de importantă este igiena mâinilor. „Ce nu învață Häns’chen…“ - este bine să trezim în cei mici simțul pentru igienă încă din perioada preșcolară. La aceasta ajută echipamentele cu senzori, care ne conduc urmașii, într-o formă interactivă, în lumea igienei sănătoase.

mai multe informații

Ce se ascunde după oglindă?

Când eram copiii am vrut să știm întotdeauna ce se ascunde după oglindă, oare acolo se ascunde Țara Minunilor lui Alice? Ei bine, noi știm deja! După oglindă se află dispenserele de săpun și prosoape de hârtie Sanela, bateriile mixte sau și dispozitivele de uscare a mâinilor. Vă invităm să ne însoțiți în lumea magică Sanela.

mai multe informații

Black line sau negrul nu este ca negru

Culorile sunt la modă! Cel mai solicitat este negrul. Acesta se combină în mod elegant cu multe alte culori și accesorii în amenajarea interioară. Negrul nostru metalic vă va fascina de la prima privire. Vă prezentăm noua noastră gamă „Black Line“, cu baterii mixte, unități pisoare-spălătoare și echipamente pentru duș.

mai multe informații

DISPENSATOR DE DISINFECTANT AUTOMAT

Igiena personală și mai ales dezinfectarea mâinilor au devenit recent o parte integrantă a vieții noastre. Pentru o dezinfectare corectă și eficientă a mâinilor, este important să alegeți doar dezinfectarea potrivită, dar și donatorul. Sanela este unul dintre puținele care oferă o gamă completă de distribuitoare de dezinfectare.

mai multe informații

Conceptul de design pe perete – touchless este cool

Bateriile mixte și dispenserele de săpun cu senzori montate în perete aparțin unei game de dotări foarte apreciate pentru toalete publice, în primul rând datorită ofertei variate de spălătoare în serie din ceramică. Împreună, acest concept oferă un aspect cool cu un iz de futurism.

mai multe informații

O frumusețe suplă la lavoarele cu piedestal

Datorită cererii ridicate de echipamente sanitare de marcă oferta actuală de lavoare cu piedestal este foarte extinsă. A găsi o baterie cu senzor pentru un asemenea lavoar, care să întrunească cerințele exigente de igienă și manevrare pentru utilizarea în toaletele publice, este de departe mai complicat. Nouă ne-a reușit acest lucru, și pe deasupră cu un design foarte cochet. Bateria mixtă SLU 60 este ideală pentru un restaurant cochet, un birou sau o casă.

mai multe informații

Mâini curate, minte limpede – acestea sunt recompense adevărate!

Designerii noștri au dezvoltat pentru dumneavoastră o colecție de baterii sanitare cu senzori de înaltă calitate, care nu reprezintă doar un accesoriu funcțional, ci în același timp și un element, ce influențează pregnant designul interior public și privat. Colecția noastră nouă nu este doar frumoasă – aceasta îndeplinește și cerințe exigente de igienă, care corespund integral tendințelor actuale – deci o recompensă adevărată!

mai multe informații
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Cookie-urile sunt fișiere cu care se măsoară funcționalitatea site-ului web, conținutul site-ului web este ajustat și sunteți mulțumit pe site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului sunteți de acord cu acest lucru. Sunt de acord. Mai multe informatii >