Despre companie

#WEMAKEWATERCOOL

Noi suntem un producător ceh de prim rang a unui sortiment complet de electronică sanitară. Scopul nostru principal este să îndeplinim cerințele clienților cu privire la echipamentele sanitare moderne și accesoriile acestora corelate cu un grad înalt de igienă și manevrabilitate confortabilă. Marca noastră reprezintă produse de calitate a unei generații noi de electronică sanitară. Grație departamentului propriu de cercetare și dezvoltare asigurăm extinderea produselor noastre și încercăm să reacționăm prompt la cerințele pieței și ale clienților care sunt în continuă schimbare.

Programul SANELA oferă în ziua de astăzi un spectru larg de produse, care pot fi utilizate atât în perimetre sanitare publice și private cât și în industria de prelucrare a alimentelor. Noi livrăm un sortiment complet de echipamente sanitare (sisteme automate de spălare pisoare și toalete, baterii și sisteme duș automate, chiuvete de inox și sistem de scurgere de inox, pisoare de inox, sistem de scurgere pisoare de inox și toalete, lavoare de inox și chiuvete de inox profesionale, accesorii sanitare de inox, unități de temporizare cu monede, jetoane și jetoane RFID, finisaje produse conform cerințelor clienților).

Suntem foarte atenți la tendințele noi, care sunt complet unice în domeniul tehnicii sanitare. Aceasta se transpune de exemplu în unitatea de spălare pisoar cu radar, care este extraordinară prin funcția sa și execuția sa cu sistem anti-vandalism. Mai mult decât atât, la toate produsele cu sistem infraroșu integrat se aplică principiul snezorului "inteligent" ALS (Automatic Logic System). Ambele metode sunt protejate printr-un Utility Model Registration Certificate (Certificat de înregistrare a modelului de utilitate).

CUM AM ÎNCEPUT?

În vara anului 1997 ne-am hotărât într-un grup de cinci colegi la Tesla Lanškroun să mergem pe propriul nostru drum și am fondat o societate cu zece angajați. De la bun început am fost siguri doar de numele Sanela, tot restul reprezenta o mare necunoscută. Am început în birourile dintr-un apartament închiriat în apropiere de Piața Lanškroun. Linia noastră de producție se afla în fosta fabrică de sodă. La începutul anului 2003 am cumpărat un teren la celelalt capăt al Lanškroun, unde am început construcția la prima clădire. Fondul stabil ne-a deschis posibilitatea de a ne extinde departamentele de cercetare și dezvoltare și de marketing. Producția primea în sfârșit spațiu suficient și confortabil pentru producția de electronică sanitară și dezvoltarea acesteia. În același timp am considerat necesar să investim în tehnologii noi pentru a ține pasul cu producătorii de top de la nivel mondial. În anul 2007 ne-am hotărât pentru un al doilea proiect de construcții, în principal datorită necesității de noi spații de depozitare și logistică. În următorii șapte ani ne-am mărit din nou capacitatea de depozitare și am transformat departamentul de cercetare și dezvoltare în conformitate cu cerințele moderne.

Pe parcursul anilor ne-am diversificat gama de produse, am dobândit clienți noi și ne-am extins exporturile către mai multe țări. Decizia de a nu vinde direct la toți cei intersați, ci de a menține sistemul de vânzări producător – comerciant – client, s-a dovedit a fi prudentă. Datorită acesteia am devenit partenerii de încredere a comercianților de obiecte sanitare.