Tendințe noi

Igiena ca un joc

Acum mai mult ca oricând conștientizăm cât de importantă este igiena mâinilor. „Ce nu învață Häns’chen…“ - este bine să trezim în cei mici simțul pentru igienă încă din perioada preșcolară. La aceasta ajută echipamentele cu senzori, care ne conduc urmașii, într-o formă interactivă, în lumea igienei sănătoase.

Mergeti la galeria

Ce se ascunde după oglindă?

Când eram copiii am vrut să știm întotdeauna ce se ascunde după oglindă, oare acolo se ascunde Țara Minunilor lui Alice? Ei bine, noi știm deja! După oglindă se află dispenserele de săpun și prosoape de hârtie Sanela, bateriile mixte sau și dispozitivele de uscare a mâinilor. Vă invităm să ne însoțiți în lumea magică Sanela.

Mergeti la galeria

DISPENSATOR DE DISINFECTANT AUTOMAT

Igiena personală și mai ales dezinfectarea mâinilor au devenit recent o parte integrantă a vieții noastre. Pentru o dezinfectare corectă și eficientă a mâinilor, este important să alegeți doar dezinfectarea potrivită, dar și donatorul. Sanela este unul dintre puținele care oferă o gamă completă de distribuitoare de dezinfectare.

Mergeti la galeria

O frumusețe suplă la lavoarele cu piedestal

Datorită cererii ridicate de echipamente sanitare de marcă oferta actuală de lavoare cu piedestal este foarte extinsă. A găsi o baterie cu senzor pentru un asemenea lavoar, care să întrunească cerințele exigente de igienă și manevrare pentru utilizarea în toaletele publice, este de departe mai complicat. Nouă ne-a reușit acest lucru, și pe deasupră cu un design foarte cochet. Bateria mixtă SLU 60 este ideală pentru un restaurant cochet, un birou sau o casă.

Mergeti la galeria