Tendințe noi

Sistemele de igienă

Trebuie să aveți controlul asupra intrării în clădire sau la locul de muncă? Vă putem oferi o soluție sofisticată. Sistemele noastre de igienă controlată conectează turnichii de intrare cu alte dispozitive, cum ar fi o cameră termovizuală și un distribuitor de dezinfecție fără contact. Și cum funcționează de fapt? Persoana care dorește să intre într-o astfel de zonă securizată își așează mâinile sub dozatorul de dezinfectant și apoi se uită la camera, care verifică acoperirea nasului și gurii și măsoară temperatura corpului. Dacă totul este în ordine și, în același timp, dozatorul a început doza de soluție dezinfectantă, este posibil să treceți turnichetul.

Mergeti la galeria

Igiena ca un joc

Acum mai mult ca oricând conștientizăm cât de importantă este igiena mâinilor. „Ce nu învață Häns’chen…“ - este bine să trezim în cei mici simțul pentru igienă încă din perioada preșcolară. La aceasta ajută echipamentele cu senzori, care ne conduc urmașii, într-o formă interactivă, în lumea igienei sănătoase.

Mergeti la galeria

Ce se ascunde după oglindă?

Când eram copiii am vrut să știm întotdeauna ce se ascunde după oglindă, oare acolo se ascunde Țara Minunilor lui Alice? Ei bine, noi știm deja! După oglindă se află dispenserele de săpun și prosoape de hârtie Sanela, bateriile mixte sau și dispozitivele de uscare a mâinilor. Vă invităm să ne însoțiți în lumea magică Sanela.

Mergeti la galeria

DISPENSATOR DE DISINFECTANT AUTOMAT

Igiena personală și mai ales dezinfectarea mâinilor au devenit recent o parte integrantă a vieții noastre. Pentru o dezinfectare corectă și eficientă a mâinilor, este important să alegeți doar dezinfectarea potrivită, dar și donatorul. Sanela este unul dintre puținele care oferă o gamă completă de distribuitoare de dezinfectare.

Mergeti la galeria

O frumusețe suplă la lavoarele cu piedestal

Datorită cererii ridicate de echipamente sanitare de marcă oferta actuală de lavoare cu piedestal este foarte extinsă. A găsi o baterie cu senzor pentru un asemenea lavoar, care să întrunească cerințele exigente de igienă și manevrare pentru utilizarea în toaletele publice, este de departe mai complicat. Nouă ne-a reușit acest lucru, și pe deasupră cu un design foarte cochet. Bateria mixtă SLU 60 este ideală pentru un restaurant cochet, un birou sau o casă.

Mergeti la galeria
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Cookie-urile sunt fișiere cu care se măsoară funcționalitatea site-ului web, conținutul site-ului web este ajustat și sunteți mulțumit pe site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului sunteți de acord cu acest lucru. Sunt de acord. Mai multe informatii >