Inspirație

Accesorii pentru baie din oțel inoxidabil

Noua gamă de accesorii pentru baie Sanela este excepțională prin faptul că este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Majoritatea tipurilor pot fi instalate fără a afecta placarea prin lipire cu o bandă adezivă specială 3M. Pentru o armonie perfectă cu interiorul dvs., oferim produse în două modele, și anume luciu din oțel inoxidabil sau mat din oțel inoxidabil. Deci, dacă sunteți în căutarea unui accesoriu de baie estetic, ecologic și european, atunci ați ajuns în locul potrivit!

Mergeti la galeria

Extravaganță plină de emoții

Bateria noastră automată SLU 83 aparține decisiv creațiilor cu un design inovator. Poate nu va fi dragoste la prima vedere, dar dacă vă hotărâți pentru aceasta, o veți face pentru totdeauna. Rotunjimile acesteia sunt excepționale și elegante. În cazul în care cătați ceva special pentru amenajarea interioară, această creație este alegerea corectă.

Mergeti la galeria

Black line sau negrul nu este ca negru

Culorile sunt la modă! Cel mai solicitat este negrul. Acesta se combină în mod elegant cu multe alte culori și accesorii în amenajarea interioară. Negrul nostru metalic vă va fascina de la prima privire. Vă prezentăm noua noastră gamă „Black Line“, cu baterii mixte, unități pisoare-spălătoare și echipamente pentru duș.

Mergeti la galeria

Conceptul de design pe perete – touchless este cool

Bateriile mixte și dispenserele de săpun cu senzori montate în perete aparțin unei game de dotări foarte apreciate pentru toalete publice, în primul rând datorită ofertei variate de spălătoare în serie din ceramică. Împreună, acest concept oferă un aspect cool cu un iz de futurism.

Mergeti la galeria

Mâini curate, minte limpede – acestea sunt recompense adevărate!

Designerii noștri au dezvoltat pentru dumneavoastră o colecție de baterii sanitare cu senzori de înaltă calitate, care nu reprezintă doar un accesoriu funcțional, ci în același timp și un element, ce influențează pregnant designul interior public și privat. Colecția noastră nouă nu este doar frumoasă – aceasta îndeplinește și cerințe exigente de igienă, care corespund integral tendințelor actuale – deci o recompensă adevărată!

Mergeti la galeria
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Cookie-urile sunt fișiere cu care se măsoară funcționalitatea site-ului web, conținutul site-ului web este ajustat și sunteți mulțumit pe site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului sunteți de acord cu acest lucru. Sunt de acord. Mai multe informatii >